fbpx

Spotter

Ha, wat leuk dat je deze pagina hebt gevonden! Dat betekent vermoedelijk dat je de Kakkerlakjes al kent. Misschien heb je zelfs al wel een paar van deze boekjes verstuurd of in de brievenbus gehad. Mooi zo, want dan wil je er vast nog wel véél meer 😉

Dat kan! Gratis nog wel. Al vraag ik er wel een kleine wederdienst voor terug.

Wat vraag ik precies?

  • Je bent (of wordt) vaste bezoeker van tenminste één Kakkerlakjesverkooppunt. Hier ga je minimaal één keer per maand langs.
  • Bij elk bezoek kijk je hoe de Kakkerlakmolen er bij staat. Is hij helemaal gevuld? Super! Zijn er lege vakjes? Dan maak je een paar duidelijke foto’s van de molen en appt of mailt deze aan mij door, zodat ik de winkel precies de goede titels kan opsturen.

Vereisten

  • Niet veel. Een vriendelijke lach, een camera en een beetje handig zijn met foto’s doorsturen volstaat al.
  • Belangrijk: je bent geen stiekeme spion, maar zorgt voor extra service. Het is belangrijk dat je dus gewoon een leuk gesprek kunt voeren met de mensen op de werkvloer. Uiteraard neem ik van tevoren contact op met de winkelier als je zijn of haar winkel ‘adopteert’.
  • Als je ook nog eens écht enthousiast bent over de Kakkerlakjes, dan is dat natuurlijk helemáál fijn.

Wat krijg je er voor terug?

  • Zo’n prachtig cederhouten bewaarboxje voor je Kakkerlakjes
  • Regelmatig nieuwe Kakkerlakjes
  • Elk kwartaal een verrassingspakketje vol fijns
  • Eeuwige dank

Wat achtergrondinformatie
Het afgelopen jaar zijn door heel Nederland en België grote en kleine molens vol Kakkerlakjes verschenen. Inmiddels zijn de boekjes te vinden in bijna 200 winkels. Superfijn! En met een beetje geluk komen er daar nog minstens zoveel bij de komende jaren.

Maar…. al die winkels moeten ook nog wat wennen aan dit nieuwe fenomeen. Veel grote kaartleveranciers hebben personeel ‘op de weg’ die regelmatig bij alle verkooppunten langsrijden om de molens aan te vullen. Dat gaat voor de Kakkerlakjes helaas echt niet lukken. Loopvis is nog altijd een eenmanszaak, en hoewel ik een superfijn miniteam heb van stagiaires en een paar vrijwilligers, lukt het me niet om én de kakkerlakjes te maken, én mijn winkel open te houden, én regelmatig bij alle verkooppunten langs te gaan.

Natuurlijk heb ik geen idee of deze aanpak werkt. Maar het is in elk geval een interessante optie om te proberen. Met voordelen voor iedereen: jij krijgt leuks, de winkelier heeft steeds een goed gevulde molen en ik een beter zicht op hoe het loopt én betere doorstroom/verkoop van de Kakkerlakjes, waardoor er ruimte is voor meer nieuwe titels. Iedereen blij!


Warning: Use of undefined constant LOOPVIS - assumed 'LOOPVIS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/loopvao397/domains/kakkerlakjes.nl/public_html/wp-content/themes/15zine/footer.php on line 2