fbpx

In eerste instantie was dit Kakkerlakje speciaal gericht als geschenk voor mensen die met pensioen gaan. Eenmaal aan het schrijven, besefte Geert De Kockere  dat er er nog veel meer momenten zijn dat het leven je ineens zeeën van tijd biedt. Wat onverminderd blijft: de haiku’s in dit boekje gaan allemaal over  dat moment. Of dat nou is vanwege een pensioen, een heerlijk lange vakantie (na een eindexamen) of wanneer iemand moet herstellen van ziekte.
De illustraties helpen je alvast een goed eind op weg. Warm en vol beloftes van verre horizonten en onbeperkte mogelijkheden.

Auteur: Geert De Kockere
Illustraties: Trui Chielens

Thema: nieuwe stap
Categorie: poëzie
Nummer in serie: 16

Kakkerlakjes zijn verstuurbare boekjes. Twintig pagina’s vol prachtige teksen en illustraties van gevestigd en aanstormend talent. Elk boekje is duurzaam gedrukt in Nederland, gebonden met een cahiersteek en wordt geleverd met bijpassende envelop.

Te koop in boekhandels en cadeauwinkels door het hele land. En in onze eigen webwinkel natuurlijk


Warning: Use of undefined constant LOOPVIS - assumed 'LOOPVIS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/loopvao397/domains/kakkerlakjes.nl/public_html/wp-content/themes/15zine/footer.php on line 2