fbpx

Ik wil een kakkerlakje maken!

Heb je een geniaal idee voor een Kakkerlakje dat je graag wilt delen? Hartstikke leuk. Je mag je plan altijd aan ons opsturen. Graag per post, anders betalen we ons blauw aan printkosten. En eerlijk is eerlijk: de mailbox stroomt dagelijks zo vol, dat de kans anders groot is dat je idee in de mailmassa verloren gaat.

Wel goed om te weten: Loopvis is een heel kleine uitgeverij (als in: een eenpersoonsbedrijf). We geven maar een beperkt aantal boeken en Kakkerlakjes uit, waarbij we ook nog eens van het begin tot het eind betrokken zijn. Kortom: we voelen ons gevleid dat je toe wilt treden tot de Loopvisclub. Maar houd er rekening mee dat:

1) het even duurt voor dat je een reactie krijgt.

2) je écht een bijzonder idee moet hebben.

3) het idee ook moet passen bij het fonds. Een literaire roman of dichtbundel is fantastisch, maar sluit niet aan bij de boeken die we al maken. Hoeveel we er ook van houden. Denk dus goed na of Loopvis wel de beste uitgever is voor jouw geniale idee.

Voor illustratoren

Op kantoor ligt een grote zwarte map. En daarnaast nog eentje met een groen omslag. Allebei zijn ze van voor tot achter gevuld met portfolio’s van illustratoren. En allebei de mappen worden bijna dagelijks doorgenomen om inspiratie op te doen voor illustratoren voor nieuwe verhalen, gedichten en ideeën.

Die porfolio’s zijn enorm beknopt. Eén A4’tje per illustrator, met op dat ene vel zoveel mogelijk beeld. Als een soort instagramfeed. Wil jij ook in die dikke mappen? Mail dan een pdf van zo’n A4’tje met je werk. Een voorbeeld vind je hieronder.

Op die manier blader ik bijna dagelijks langs je werk en is de kans op samenwerking het grootst. Een concreet idee mailen mag natuurlijk ook. Maar houdt dan de opmerkingen bovenaan deze pagina in je achterhoofd.

 


Warning: Use of undefined constant LOOPVIS - assumed 'LOOPVIS' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/loopvao397/domains/kakkerlakjes.nl/public_html/wp-content/themes/15zine/footer.php on line 2